12/12/2008-12/12/2023 *** 15 ΧΡΟΝΙΑ WILD RADIO - www.wildradio.gr *** 12/12/2008-12/12/2023 *** 15 YEARS WILD RADIO - www.wildradio.gr



Είσαι on-line? Άκου WILD!!! *** www.wildradio.gr *** Είσαι on-line? Ζήσε WILD!!! *** www.wildradio.gr *** WILD RADIO Θα τρυπώσει στ' αυτιά σας!!! *** www.wildradio.gr *** WILD RADIO Το "Ατίθασο Ραδιόφωνο"!!! *** www.wildradio.gr *** WILD RADIO Ο "Άγριος Ήχος"!!! *** www.wildradio.gr

Από 4 Μαρτίου 2011 ο WILD RADIO επέστρεψε και παίζει πλέον μόνο podsafe μουσική και τραγούδια με άδειες Creative Commons, όπως από το πολύ ενδιαφέρον Music Alley από το Mevio.
www.musicalley.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

LISTEN - ΑΚΟΥΣΤΕ WILD RADIO ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ PLAYERS:


WILD RADIO Players In New Window

Current song: Loading ...
Station time:


ΒΑΣΙΚΟΣ SERVER: http://sip.wildradio.gr:8037

https://www.tunein.com/radio/Wild-Radio-s116175

https://raddio.net/78264-wild-radio/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ WILD RADIO

* * * * * * * * * * * * * * *
ΝΕΟΣ ΑΓΡΙΟΣ ΡΟΚ ΗΧΟΣ!!! Στον νέο WILD RADIO !!!
Ο παλιός Blues-Jazz-Country ήχος στον νέο BLUE RADIO - www.blueradio.gr

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Τρία Χρόνια WILD RADIO ! ! !

Σήμερα ο WILD RADIO κλείνει τρία χρόνια λειτουργίας, καθώς ξεκίνησε σαν σήμερα ακριβώς πριν τρία χρόνια τη Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008 και μάλιστα προγραμματισμένα εξ' αρχής ώστε η πρεμιέρα να είναι τη 12η Δεκεμβρίου, προκειμένου να γιορτάζει την ίδια ημέρα με τον αγαπημένο μου Πειραιά!

Σε αυτά τα τρία χρόνια υπήρξαν πολλά προβλήματα και μάλιστα από το ξεκίνημά του. Στο αποψινό άρθρο μου για τα τρίτα γενέθλια του WILD RADIO δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να αναφερθώ περαιτέρω σε αυτά, ούτε να μιζεριάσουμε -που πολύ περισσότερο στις μέρες μας, το ακριβώς αντίθετο θα έπρεπε να επιδιώκουμε!-, αλλά πολύ περισσότερο δεν θα ήθελα -με την καμία όμως!- να δικαιολογηθώ για τη μη επίτευξη του αρχικού στόχου μου, τουλάχιστον όχι έτσι όπως το είχα φανταστεί και το ήθελα!

Τους τελευταίους μήνες εργάζομαι στην γενική αναδιαμόρφωση του WILD RADIO κι έτσι σε λίγες μέρες -ίσως σε μία εβδομάδα περίπου- θα μπορείτε να απολαμβάνετε τον ολοκαίνουριο WILD RADIO που θα παίζει πλέον μόνο rock (και τα πολύ κοντινά είδη σ' αυτό, όπως hard rock, metal, alternative) και πλέον πάντα μόνο podsafe μουσική που διανέμεται με άδειες Creative Commons.

Για όσους φίλους και φίλες αγάπησαν τα πολύ όμορφα, ατμοσφαιρικά και ταξιδιάρικα blues, jazz και country τραγούδια που έπαιζε μέχρι σήμερα ο WILD RADIO μπορούν να συνεχίσουν να ακούν την αγαπημένη τους μουσική στο “αδελφάκι” του WILD RADIO που δημιουργήσαμε τον περασμένο Αύγουστο, λέγεται BLUE RADIO (www.blueradio.gr) και παίζει μόνο blues, jazz και country, επίσης από το χώρο της podsafe μουσικής που διανέμεται με άδειες Creative Commons.

Το πρόγραμμα και των δύο σταθμών θα είναι πανέτοιμο σε λίγες ημέρες και θα το καταλάβετε από τα νέα σήματά τους που θα ακούτε (που ελπίζω να μην αντιγράψουν κάποιοι “παραγωγοί” όπως αντέγραψαν και τα σημερινά σήματα του WILD RADIO!!!).

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους αγάπησαν και στήριξαν το WILD RADIO όλα αυτά τα χρόνια -ο καθένας με τον τρόπο του- κι ελπίζω να αγαπήσετε και να στηρίξετε και το νέο εγχείρημά μου, το “αδελφάκι” του WILD RADIO, το BLUE RADIO (www.blueradio.gr).

Σ Α Σ Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω Π Ο Λ Υ ! ! !
Jimmy Bloody Rose
Κορυδαλλός

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις λάθος )
Αλλά αυτό συμβαίνει . Μην με παρεξηγείτε .

Jimmy Bloody Rose είπε...

Πού ακριβώς κάνω "λάθος", όπως λες, φίλε ανώνυμε;