12/12/2008-12/12/2023 *** 15 ΧΡΟΝΙΑ WILD RADIO - www.wildradio.gr *** 12/12/2008-12/12/2023 *** 15 YEARS WILD RADIO - www.wildradio.gr



Είσαι on-line? Άκου WILD!!! *** www.wildradio.gr *** Είσαι on-line? Ζήσε WILD!!! *** www.wildradio.gr *** WILD RADIO Θα τρυπώσει στ' αυτιά σας!!! *** www.wildradio.gr *** WILD RADIO Το "Ατίθασο Ραδιόφωνο"!!! *** www.wildradio.gr *** WILD RADIO Ο "Άγριος Ήχος"!!! *** www.wildradio.gr

Από 4 Μαρτίου 2011 ο WILD RADIO επέστρεψε και παίζει πλέον μόνο podsafe μουσική και τραγούδια με άδειες Creative Commons, όπως από το πολύ ενδιαφέρον Music Alley από το Mevio.
www.musicalley.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

LISTEN - ΑΚΟΥΣΤΕ WILD RADIO ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ PLAYERS:


WILD RADIO Players In New Window

Current song: Loading ...
Station time:


ΒΑΣΙΚΟΣ SERVER: http://sip.wildradio.gr:8037

https://www.tunein.com/radio/Wild-Radio-s116175

https://raddio.net/78264-wild-radio/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ WILD RADIO

* * * * * * * * * * * * * * *
ΝΕΟΣ ΑΓΡΙΟΣ ΡΟΚ ΗΧΟΣ!!! Στον νέο WILD RADIO !!!
Ο παλιός Blues-Jazz-Country ήχος στον νέο BLUE RADIO - www.blueradio.gr

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Η Αηδία Του Βολέματος!




Ξημέρωμα Σαββάτου, 27 Ιουνίου 2015 λίγες μόνο ώρες από την εξαγγελία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης έχουν ήδη αρχίσει το ρόλο τους και το σκοπό τους που παίζουν 20 και βάλε χρόνια που υπάρχουν και μάς χειραγωγούν.

Έξι παρά και οι πρωινές εκπομπές σε Έψιλον και Άλφα έχουν στήσει κάμερα με τρίποδο έξω από ΑΤΜ τραπεζών και δείχνουν λίγους πανικόβλητους ανθρώπους να περιμένουν σε ΑΤΜ. Νομίζεις ότι κάποια στιγμή θα κατανοήσουν οι ηλίθιοι που διευθύνουν τα τμήματα ενημέρωσης των τηλεοπτικών σταθμών ότι το να δείχνεις συνεχώς και αδιάκοπα τέτοιες εικόνες συνοδευόμενες με τους απαραίτητους, γνωστούς σχολιασμούς των παρουσιαστών/ριών δεν θα έχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη μαζική παραγωγή τρόμου και τίποτα άλλο! Θες να πιστεύεις ότι θα καταλάβουν οι ανευθυνοϋπεύθυνοι των ενημερωτικών τμημάτων των τηλεοπτικών καναλιών και κάποια στιγμή θα σταματήσουν. Αντίθετα, κάθε άλλο!

Σήμερα μία εβδομάδα και λίγες ώρες από την έναρξη αυτού του τηλεοπτικού “ενημερωτικού” μαραθωνίου εξακολουθούν να παίζουν τις ίδιες εικόνες από κάμερες στημένες με τρίποδο και να συνοδεύονται πάντα από το γνωστό “ρεπορτάζ” δρόμου που έχουν “εκπαιδευτεί” να κάνουν από τα στελέχη και τους ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης μαζί πάντα με τους απαραίτητους σχολιασμούς για να μάς βοηθήσουν να “κατανοήσουμε” την “αλήθεια” που με τόσο κόπο και βάσανα έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι. Γιατί δείξε-δείξε και με το απαραίτητο σπικάζ τρόμου οι ουρές στις τράπεζες μόνο να αυξηθούν σε μεγέθη γίγας μπορούσαν, όχι να μειωθούν!



Η συνέχεια (που αξίζει να διαβαστεί μέχρι και το υστερόγραφό της) στο http://www.bloodyrose.com/2015/07/blog-post.html .


Δεν υπάρχουν σχόλια: